“I resent having to prove I’m not a retard.”

Kan det finnas någonting mer avtändande än plastikoperationer? Ett onaturligt utseende tyder på en trasig dna-stege även om man får större läppar, smalare näsa eller stora bröst. Jag blir faktiskt arg när jag kollar på bilder på Megan Fox och ser hur hon desperat försöker operera sig till att bli Angelina Jolie. Megan Fox har varit ruskigt het men hon håller på att förstöra sig helt och hållet genom att spruta in skit i ansiktet.

I det här inlägget tänker jag förövrigt avslöja någonting som väldigt få människor känner till.Nämligen att Angelina Jolie inte är särskilt het. Och hon har aldrig varit det heller. Jag är övertygad om att hennes sexbombsstatus endast beror på hennes roll som Lara Croft som är den största sexsymbolen inom tv-spelsvärlden och att det på något sätt smittat av sig på henne. Inte kan det då vara hennes kollagenfyllda läppar som gör det.

Uppenbarligen vet Megan Fox också om detta eftersom hon har detta att säga om Angelina Jolie.

“Look, are you aware of who FHM magazine voted the sexiest woman alive? ME! Not Angelina Jolie… it was ME! God, Jolie was lucky to make number nine! I’m only 21 and she´s like… anchient! I’m much hotter than her.”

Frågan är då varför hon jobbar så hårt på att se ut som Angelina Jolie att man nästan kan misstänka att hon faktiskt har någon diabolisk plan att göra sig av med originalet och ta hennes plats i verkliga livet?

Det kanske bara är så att hon inte har tänkt igenom planen helt och hållet. Hon verkar ha annat viktigt att fundera över

“If you eat chinese food, your farts come out like Chinese food. If you eat Mexican food, your farts come out like Mexican food. And milk, it’s like-you can smell the warmth in the fart. My wardrobe on transformers always smells like farts, and I have no idea why.” Megan Fox – GQ Oct 2008

Budskapet i inlägget är i alla fall att man ska ge fan i plastikoperationer, botox och allt helvete. Man behöver inte nödvändigtvis sträva efter att uppnå min “perfekt naturliga och runda form”, men bara för att man lägger ner hundratusentals kronor på botox, kollagen och implantat så är det fortfarande inte snyggt med en tjej eller kille som ser ut som en oljeskadad falk med grodläppar.

Stämningsmusik:Radiohead – Fake Plastic Trees

4 Replies to ““I resent having to prove I’m not a retard.””

  1. “she couldn’t look more like Angelina Jolie if she pulled Brad Pitt’s testicles out of her purse to entertain a small Vietnamese child”

  2. Jag tror också att hon alltid haft hyfsad putmun, men jag tror ändå inte att de där två chorizokorvarna som döljer hennes framtänder är helt naturliga. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *