Borlänge über alles!

Det är få människor som kommer undan med att vara över 50, spela hård punk, gestikulera som en mimare och pressa in så otroligt mycket politisk propaganda i en spelning som Jello Biafra. Spelningen var klart över förväntan. Det är bara synd att han körde så lite från Dead Kennedys och att han inte hade en tältspelning. Det är nog bara Iggy pop som kan ha en punkspelning på en så pass stor utomhusscen.

Nu får det vara nog med festivalande för idag. Har sovit väldigt lite, bowlat, druckit öl, åkt från Göteborg till Stockholm och sen till Borlänge och jag pallar inte låtsas att Mikael Wiehe är Björn Afzelius eller hitta något karatefullt fruntimmer att hångla upp till Miraklet.

Imorgon blir det nog bland annat Nofx, Alice in chains och Them crooked vultures.

Stämningsmusik: Jello biafra – Kali-Fornia Uber Alles 21st Century – Live

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *