Do ya wanna go get some chinese rocks?

Heroin köpes! Även morfin, vicodin, tramadol, oxycodon eller annat kraftigt smärtstillande skulle vara av intresse. Jag har nämligen åter igen blivit tvungen att använda mig av världshistoriens sämsta och mest obekväma transportmedel. Tåg.

Jag tog nattåget från Gävle till Älvsbyn och har på så vis lyckats förgöra min ryggrad. Antingen det eller så åkte vi genom något slags maskhål i tid och rum som gjorde att jag åldrades 60 år på tåget för jag känner mig exakt som en pensionär. Jag somnade när jag lyssnade på Goodbye blue sky och jag vaknade under The trial på the wall så jag räknar med att jag sov ungefär en timma på tåget. Därför gick jag och sov en stund när jag kom hem också.

När jag vaknade övervägde jag att ringa efter hjälp för att ta mig upp. Men lyckades efter lite gungande och stönande att sätta mig upprätt. Jag måste som en tvättäkta gubbjävel ta i med händerna också när jag ska ställa mig upp. Det är tur att mormors rullator fortfarande är här.

Visst har jag även bott på en soffa sen i onsdags så det skulle ju kunna vara delaktigt i min totalförstörda ryggrad men jag har ju även samtidigt haft ett konstant högt alkoholintag under festivalhelgen som borde motverkat alla fysiska åkommor. Så därför skyller jag allt på det förbannade tåget.

När jag kommer till makten kommer tågen vara det första jag gör mig av med. Jävla vildavästernskit som är obekvämt, långsamt, aldrig i tid och kostar minst lika mycket som flyg. Det kostar ju dessutom förbannat mycket mer än flyg ifall man inte packat en matsäck för i restaurangvagnen kostar allting minst hundra kronor och ett slag i ansiktet.

Sen finns det ju folk som hävdar att tåg är mysigt. Jag garanterar att det här är samma människor som säger att tequila är gott eller att kubb är roligt. Jag har själv varit sån en gång i tiden men eftersom att jag är bättre än alla andra människor har jag vuxit ifrån det där.

När någon tog fram en flaska tequila förr i tiden så tänkte man att ja tequilashots är ju gott, sen blev man snabbt påmind om att det smakar avskräde. Samma sak med kubb, varenda gång någon tog fram ett kubbspel så tänkte man att det kommer ju bli kul. Sen blir man påmind om att det är tråkigt och alla jävlar ska fuska hela förbannade tiden och att det blir så svårt att vinna när man måste använda all sin mentala kraft för att motstå suget att kasta vedträt i ansiktet på något hånflinande arsle i motståndarlaget.

Så min teori är att 90% av alla som tycker att tåg är mysigt egentligen tycker att det är skittråkigt men att de är för dumma för att komma ihåg det. De resterande tio procenten är folk som är flygrädda och då är det väl bara dom går istället. Och är dom rädda för att gå också är det bara kasta dom från ättestupan

Stämningsmusik: Guns N’ Roses – Nightrain

4 Replies to “Do ya wanna go get some chinese rocks?”

  1. Borlänge-Luleå hade tydligen lite dåliga kommunikationer på söndagar. 🙁

  2. Men varför åka på en söndag, när det ändå tar ett dygn att tåga ocg två timmar med flyg… Du skulle ju vart hemma samtidigt ändå…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *