Gud förbannat.

Det är ju förbannat kul när det är en bil utanför vars larm går igång ifall man inte smyger med fisarna. Fast det är ju i och för sig Kortedala så den kanske har inbrott en gång i kvarten. Det är i alla fall grymt irriterande, främst eftersom att det inte fungerar, ifall ett larm är så gud förbannat känsligt att det går igång av jordens rotation så är det ju likvärdigt med att inte ha ett larm alls.

Det har varit så i tre nätter nu. Jag funderar på att kasta en tegelsten genom rutan med meddelandet “bra larm, hittat på soptippen eller?”. Ingen skulle höra om jag så sprängde skiten till månen, förutom att larmet skulle sluta leva jävel, så då kanske någon skulle reagera.

Stämningsmusik: RZA – Insomnia

One Reply to “Gud förbannat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *