Omlevnadspartiet

Är ni osäkra på vad ni ska rösta på? Känner ni att ni er inte hemma bland vänsterns palestinasjalar och rödvinsstank? Vänder det i magen bara ni tänker på Reinfeldt? Anser ni att fi är för sinnessvaga fruntimmer, att sverigedemokraterna är för folk som måste öppna varannan mening med “asså ja e inte rasist eller nånting men…” och är det så att du hellre betalar för hipp hipp hora än röstar på piratpartiet?

Ifall du precis som oss känner en djupt rotad avsky mot alla aktuella partier kanske du skulle överväga att rösta på omlevnadspartiet?

Vissa skulle säga att vi är ett enfrågeparti, och det kan man väl i viss mån hålla med om men vi anser att de flesta av Sveriges problem skulle lösas av lite rejäl omlevnad.

Arbetslösheten: Det finns väl inte en jävel som vill jobba över ifall det är nån riktig omlevnad på gång? Övertiden kommer sjunka till 0% när alla sitter på vagnen på väg mot järntorget med en box jeltsin i knät och ifall ingen jobbar övertid så tvingas företagen anställa nytt folk. Framför allt krogarbete skulle öka mångfaldigt.

Sjukvården: Med omlevnadspartiet i makten skulle antalet sjukskrivna sjunka markant. Vem sitter på jobbet och grinar över lite ont i ryggen efter ett par flaskor gato negro på lunchen? Dessutom förebygger riktig omlevnad väldigt många hälsoproblem genom all motion som automatiskt följer när man är naken på underkroppen och dansar till Morrissey på maxvolym.

Jämställdhet: Genom vårat omlevnadsbidrag kommer alla tjejer äntligen kunna betala för sina egna drinkar istället för att behöva klä sig utmanande och kasta suktande blickar mot patetiska män som utan att blinka öppnar plånboken i förhoppning om att senare på kvällen få öppna gylfen.

Brottsligheten: Våldtäkt och våldsbrott kommer sjunka markant när folk är ute och lever om 24 timmar om dygnet eftersom det alltid kommer vara folk i närheten. Omlevnadspartiet, för en trygg framtid!

Utbildning: Vi vill främst jobba med svenska folkets allsångskompetens och musiksmak, musikämnet kommer därför utökas kraftigt på bekostnad av matte. Det finns ändå ingen som bryr sig om att räkna ut hur mycket man tjänar mellan en fyra jack och cola eller en sexa jack och cola när man är ute och lever om. Vi anser att skolans uppgift är att lära ut sånt som är användbart i verkliga livet.

Folkhälsan: Don’t you worry about folkhälsan, let me worry about blank.

Vallåt: Nationalteatern – Livet är en fest

One Reply to “Omlevnadspartiet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *