Leonardo Di Caprio

Jag såg just Blood diamond trots att jag visste att den skulle sluta med att Leo dör. Jag kanske skulle ha varnat för spoilers men jag tänkte att det kan väl inte förvåna någon? Att bli förvånad över att Leo dör i en film är jämförbart med att öppna en dörr och bli förvånad över att det finns ett helt nytt rum bakom den. Men Blood diamond var hur som helst riktigt bra, jag visste ju inte heller exakt när han skulle dö.

Frågan är om han aktivt söker upp rollkaraktärer som dör eller om det bara är slumpen? Min teori är i alla fall att Leo och Kate formulerade en plan efter deras succé i Titanic.

Kates plan var uppenbarligen att visa brösten i varje film tills hon fick en Oscar. Efter fem nomineringar lyckades hon hitta en film där hon kunde visa brösten extra mycket och vann. Direkt efteråt beslutade hon sig för att hon inte skulle visa brösten i fler filmer. Slump? I think not. På samma sätt är nog Leos plan att fortsätta dö om och om igen tills han får en Oscar, vilket jag hoppas att han får om inte bara för att bevisa min tes.

3 Replies to “Leonardo Di Caprio”

  1. I både shutter island och Inception är det ju som lite luddigt om han dör eller inte, man vet ju som inte? att han blir hjärndöd kan man väl säga att han blir i en av dom i alla fall =D

  2. SPOILERS Jag anser i alla fall att han “dog” i shutter Island. Grejen med inception är ju att det är det som är twisten, att han överlevde. Det var ju typ värre än Keyser Söze. Men samtidigt finns det tolkningar som säger att han är död hela filmen. Eller att han fortfarande är i drömmen i slutet.

  3. Jag tolkade slutet på Inception som att Leo var såpass fucked att de andra gjorde honom en tjänst och skapade hans önskedröm och helt enkelt droppade honom där. Att man aldrig fick se om snurran fortsatte eller ramlade i slutsekvensen innebär bara att det är av underordnad betydelse (för honom).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *