He’s a little bald manc twat with a head like a fucking orange.

Nu är den förbannade hösten här igen. Kall, regnig och jävlig. Dessutom måste man lyssna på en massa dårar som säger att hösten är så härlig för att det är så vackert när löven ändrar färg. Ja det är ju jättefint i två sekunder tills man inser att marken är täckt av bruna döda löv, det är svinkallt och att man börjar vara för gammal för att roas av gul färg. Om träden skulle explodera eller sjunga en sång vore det kanske någonting att titta på men som det är nu kan de dra åt helvete.

Som tur är så innebär höst också tv-höst. Nu har både min favoritseriemördare Dexter och den bittra doktor House kommit tillbaks till tv-rutan. Dessutom har Family guy, American dad, 30 rock och It’s always sunny in Philadelphia börjat om. Många härliga serier som gör att man kan fästa ögonen på tv-rutan så man slipper se skiten utomhus.

Men utöver alla gamla serier har även An idiot abroad börjat sändas. Det är i grund och botten ett vanligt reseprogram där en människa åker jorden runt för att se jordens underverk. Skillnaden mot ett vanligt reseprogram är att det är Karl Pilkington, världens omedvetet roligaste människa, som åker jorden runt.

Karl Pilkington är känd från The Ricky Gervais show som var ett radioprogram på Xfm och blev senare en prisvinnande podcast som också finns i Guinnes rekordbok och animerats till ett tv-program på HBO. Karl Pilkington är chockerande dum, outbildad, naiv, bekväm och rolig. Ricky Gervais vet att Karl inte gillar att resa och visste att han skulle hata det. Och just därför tyckte han det skulle vara fantastiskt roligt att skicka honom jorden runt.

An idiot abroad är nog det program som jag sett fram emot mest i höst och hittills har det inte gjort mig besviken.

Stämningsmusik: The Hives – Walk Idiot Walk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *