Det blir ett jävla liv.

Det demonstreras demoniskt mycket här Göteborg. Alldeles för mycket. Varje vecka så får jag tusen inbjudningar till nån demonstration som Göteborg mot rasism ska ha. Jag vill härmed officiellt säga att jag ska inte gå på någon mer demonstration så det är ingen idé att bjuda in mig.

För det första så demonstreras det så mycket att det är löjligt. Så fort det händer nånting som en Sverigedemokrat kan ha nånting att göra med så då jävlar ska det samlas med skyltar och slagord. Har en sverigedemokrat slut snus? Då är det bara fram med skyltarna och megafonerna och ställa sig utanför pressbyrån, dom jävlarna ska inte tro att dom ska få köpa snus och sprida rasism på våra kiosker trots att dom fick fler röster än vänsterpartiet.

Den första demonstrationen var väl bra. Är man missnöjd ska man gärna visa det. Men ska man demonstrera varje dag finns det plötsligt ingenting att göra när det väl händer nånting förutom att kasta brandbomber mot polisen. Och när det händer så tycker jag nog hellre att SD kan få sitta på sina riksdagsplatser och vara maktlösa.

För det andra så tänker jag inte stå och lyssna på nån ungjävel som just fått sin första utlösning i samband med att han läst Marx das kapital, när han står med en megafon och raljerar över borgarjävlarna i en timma när det egentligen ska handla om rasism. Och jag vill inte heller gå i tåget och ropa med i ramsor som “svarta och vita, tillsammans mot dom rika”. Lika inskränkt som Sverigedemokraterna själva.

Så länge de här demonstrationerna handlar mer om klasskamp och behandlas som ett rekryteringsforum för vänsterpartiet och kommunistiska partiet så kommer ni inte hitta mig i leden. Osmakligt, onödigt och direkt dåligt för själva målet för demonstrationen. Ifall man tror att någon är rasist för att han/hon röstat på alliansen har man nog blivit till när det bara var piss kvar.

En sak som jag tänkt på sen jag såg på valvakan och som inte är direkt relaterat till demonstrationerna men som jag känner att jag bara skulle vilja kommentera är Lars Ohlys vägran att sminka sig samtidigt som Jimmie Åkesson. Har sett att många på facebook verkar tycka att det var ungefär det häftigaste dom sett sen star wars när dom var små. Själv tycker jag det var det löjligaste jag har sett. Som ett litet barn som inte vill leka med dum-Danne för att han tog hans leksak. Hur bra har det hittills gått att ignorera problemet?

Stämningsmusik: Modest Mouse – March Into The Sea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *