If the button is pushed there is no running away.

Missil avfyrad utanför Los Angeles kust, ingen vet vem som avfyrat den eller exakt vad det är.

Vissa tror att det kan vara en ICBM (intercontinental ballistic missile). Den sorten som kan bära kärnvapen.

Ifall det är en ICBM kan det vara början på ett kärnvapenkrig. Världens undergång. Slutet på den mänskliga rasen.

Men det som gör mig mest upprörd är att det tog så pass lång tid att hitta ett youtubeklipp som inte hade 30 sekunder reklam för ett  30 sekunder långt klipp. Jag satt verkligen och kokade av ilska över att jag skulle vara tvungen att sitta och titta på nån jävel som tar kort på en hund med sin jävla blackberry före klippet börjar. Det det som fick mig att tänka “vart är världen på väg?”

Det är tur att jag har prioriteringar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *