Tvättstugeilska

Jag kunde inte stå emot.

IMG_2454.JPG

Förövrigt undrar jag vilka alla de här människorna som sätter upp lappar i tvättstugor är? Vem är det som alltid är så upprörd? Jag har aldrig varit med om att jag tyckt det varit äckligt i tvättstugan. En gång blev jag lite irriterad när tumlaren stannat för att det var för mycket ludd i den. Men då tömde jag luddet och slog igång torktumlaren igen. Tyckte inte det behövde vara svårare än så. Jag skulle i alla fall aldrig få för mig att sätta upp en lapp i tvättstugan. Förutom nu då. Det var ett så fantastiskt upplägg att jag var tvungen att smasha. Ifall det är så äckligt så är det väl för fan bara köpa en egen tvättmaskin.

Dessutom tycker jag det är lite väl mycket begärt att man ska behöva tvätta och städa på samma dag.

7 Replies to “Tvättstugeilska”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *