Tingsrättssuperdödsspritfestschocken. Journalister rasar.

Idag var jag ner till Tingsrätten för att utdela priset för Sveriges otrevligaste, suraste och minst hjälpsamma personal. Jag kände mig först lite osäker eftersom att jag faktiskt varit inskriven på arbetsförmedlingen i Älvsbyn. Men väldigt snabbt gick det upp för mig att jag hade kommit helt rätt. Kvinnan i disken vägrade förstå vad jag pratade om när jag inte använde exakt rätt terminologi på allting, hon hävdade att jag inte kunde få ärenden och handlingar utskrivna och stönade nedlåtande när hon gav mig numret till den avdelning som hade handlingarna jag sökte. När jag sedan ringde numret som hon skrev på pappret vägrade avdelning fem svara. Det kanske är svårt att svara i telefon när man har 20cm rakbladsvassa klor? Eller så kanske de var upptagna med att äta spädbarn och planera apokalypsen.

Som tur är har vi i CD-gruppen hela torsdag, fredag och halva måndag på oss att hitta varsitt fall, få ut all information och läsa in oss på det, vara med på rättegången och skriva en “längre aktualitetstext”. Det är ju onödigt att dra ut på det, som gruppen som har på sig till den sextonde december att göra samma arbete. Bra planerat JMG.

Stämningsmusik: Diamond Head – Am I Evil

One Reply to “Tingsrättssuperdödsspritfestschocken. Journalister rasar.”

  1. Det är jag som har ordat detta, du ska ju vara klart med allt sånt där tills på tisdag! JMG var mycket hjälpsam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *