The candyman can, oh the candyman can

Idag insåg jag att jag nog kommer vara tvungen att helt sluta äta godis. En vanlig jävla snickers innehåller ju 500 kalorier. Förut skulle jag inte brytt mig, det skulle lika gärna kunna stå 5 kalorier eller 5000 kalorier. Men nu börjar jag inse hur mycket jag måste arbeta för att bränna dom där 500 kalorierna.

Är det det här jag har missat alla dessa år? Har jag gått omkring som en jävla hoppborg de senaste tio tolv åren bara för att jag inte haft perspektiv på hur äckligt onyttigt saker och ting är? Jag känner mig som Ace Ventura. “Finkle is Einhorn, Einhorn is Finkle!”. Jag har löst mysteriet!

I och för sig kan man ju se det som att det är en självklarhet som jag borde förstått själv, men uppenbarligen har jag ju gjort någonting jävligt fel. Jag kan väl trösta mig med att jag inte är den enda. Ifall inte Svenska folket vore så lättlurade skulle det bli svårt att fylla ut dagstidningarna.

Kom i form på två veckor med den nya kissochbajsdieten, aftonbladet plus har recepten!

Jonas gick ner femton kilo på tre sekunder. “Jag behöver ändå bara ett ben!”. Expressen har testat den nya självstympningsmetoden.

Experten rekommenderar “Skjut dig i huvudet så kommer din kropp att automatiskt tappa massa när den förmultnar, du kan till och med titta på tv samtidigt!”

– Det kanske inte behöver vara så svårt, tänkte Håkan och insåg att skammen med att misslyckas just fördubblades i och med det här inlägget.

Good night sweet prince


Stämningsmusik: The Rolling Stones – Brown Sugar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *