Decisions decisions

Tenta på tisdag. Ska jag börja med att läsa den här fantastiska boken (en riktig nagelbitare sägs det)?

eller kanske det här otroligt välskrivna och gripande samhällsdokumentet?

Eller ska jag kanske lägga min slitna gubbkropp i sängen, leka lite cowboy med mitt playstation och sen jävlat somna ihjäl mig efter att ha halkat omkring en dag mellan universitetet, gymmet och skattekontoret i det ispalats som tidigare var känt som Göteborg.

Det finns ett av de tre valen som är troligare än de andra.

Stämningsmusik: Jose Gonzalez – Far Away

One Reply to “Decisions decisions”

  1. Ta´t lugnt – inga ben-brott TACK! Du ska ju snart hem till snön och kylan!!!!!!!!
    Lillebror bakar danska wienerbrödslängder idag!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *