Galet

Idag hände någonting fantastiskt och oväntat. Vi skulle ha genomgång av våran personresearch och vi väntade på läraren. Dörren öppnades. Men istället för läraren flög ett rosa lejon in på ett moln av sockervadd. Lejonet sköt godis från munnen och sedelrullar ur anus. Det sa tack och hej, sedan åt det upp sig självt och vi levde lyckliga i resten av våra dagar.

Riktigt så var det faktiskt inte. Det som hände var ännu mer fantastiskt, otroligt, overkligt och spritt språngande galet. Torsten kom in och berättade att alla hade godkänt på etiktentan.

Galen dag. Verkligen.

Mitt ansikte när jag hörde det

Stämningsmusik: Emerson Lake & Palmer – Lucky Man

3 Replies to “Galet”

  1. Så du menar att jag som missade den kommer att bli DEN ENDA som får göra om tentan som ALLA sa var helt fucking omöjlig? Nu blev jag ledsen…

  2. Jag tror nog du får en lättare tenta än vi fick. Anledningen till att vi fick godkänt var som jag förstod det att hon förstått att hon skrivit en omöjlig fråga. Så hon sänkte kraven en aning så alla som skrev den fick godkänt. Men det var två som lämnade in blankt som jag förstod det. Så du får väl skriva med dom antar jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *