Dagens fynd, The last waltz

Hittade en av världens bästa skivor på centralstationen idag. Sitter och lyssnar på den nu och ber till gudarna att ingen skiva är för repig för att lyssna på. Men nu får det fan vara färdigköpt för ett tag. Det tänkte jag i och för sig redan efter förra inköpet men jag tänker ju inte låta The last waltz ligga kvar i en skivback när jag hittat den.

5 Replies to “Dagens fynd, The last waltz”

  1. Färdigköpt? Men var inte sån nu Håkan, köp de du vill ha. Kom ihåg, there’s always money in the Banana Stand…

  2. Det var lite varierande kvalitet på den, slutet av en av skivorna hade ett hackljud. Men i allmänhet lät den bättre än jag trodde. Den är ju ändå 32 år gammal nu. Och så fanns det ett häftigt litet häfte där också med bilder från spelningen. Mycket nöjd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *