Willys

I lördags var jag på Willys och handlade. Jag la märke till att det finns tre sorters människor på Willys. Den första sorten är fattighjonen. Man får verkligen perspektiv på livet när man ser dom. De har inte allt sånt som vi tar för givet, som rinnande vatten, tvål, schampo, toalettpapper eller folkvett. Hur man kan visa sig bland folk när man omges av en så kraftig stank av piss att folk får tårar i ögonen tio meter bort förstår jag inte. Nu tar väl inte jag på mig frack och cylinderhatt när jag är ute och handlar, men jag brukar i alla fall ha duschat samma vecka.

Sen finns det de snåla familjerna som tävlar i hur mycket man kan handla och hur snabbt man kan handla. De har minst två vagnar som är fullkomligt överfulla. De väljer ut sina varor genom att springa så snabbt de kan och hålla ut armen mot hyllorna för att bara välta ner så mycket som möjligt så snabbt som möjligt. Jag stod bakom en man som välte upp sex paket ballerina, två lådor med kakor, tre paket kiwi och ett litet bregottpaket. Ett litet bregottpaket.

När man handlar så mycket att man måste ha lastbilskort för att köra hem bilen efteråt och bara köper ett litet bregottpaket så har man gjort någonting jävligt fel. Det där arslet kommer garanterat stå i kassan och irritera bakomvarande kunder om en vecka, lägga upp fjorton stora bregottpaket, hundrafemtio andra varor och ett mjölkpaket.

Den tredje sortens människor är de vanliga människorna som inser att de just gjort ett stort misstag.

Relevant länk http://www.peopleofwalmart.com/?page_id=9804

One Reply to “Willys”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *