Nippon

Det som händer i Japan är så overkligt och galet att det mest känns som en film. Den direktsända filmen från helikoptern där tsunamin vällde fram och folk på vägen stannade sina bilar, vände och försökte köra ifrån den var nog bland de starkaste bilderna jag någonsin sett. Det var verkligen en Michael Bay-producerad katastroffilm fast på riktigt. Och det är ungefär så det känns, som att det är en film. Nu börjar det vara så mycket som gått fel att det känns som en komedi på något vis. En katastroffilm i Titta vi flyger anda där allting bara går mer och mer åt helvete. Nucrear mertdown? Surery you must be joking?

Jordbävning, tsunami, härdsmältor, malströmmar, och vulkanutbrott. Det saknas bara att Godzilla anfaller så är det fulländat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *