Jag har i veckan bokat en hemresa. Glad i hågen surfade jag in på SAS hemsida eftersom att de har en sådan fördelaktig studentrabatt som jag tänkte ta del av. Men döm av min förvåning när jag möts av ett meddelande som löd:

Vi säljer inte längre studentbiljetter, men för dig under 26 år finns fortsatt våra ungdomsbiljetter till samma låga pris som tidigare.

Förkrossad som jag blev letade jag ändå efter mer information. Jag hittade en intervju på Lundgaard.se där sas förklarar att studentrabatten inte har tagits bort, bara förändrats. De hade bara lagts över på Kilroy.se. Jag surfade snabbt som attan in på Kilroy.se och mycket riktigt hittade jag biljetter till det väldigt förmånliga priset 7000kr.

Citat jag gillar från den ovan nämnda artikeln:

Det är en förbättring för våra unga resenärer

Det här är en bra lösning

Processerna rullade på och vi vill få ut detta så fort som möjligt för att våra resenärer ska kunna ta del av förändringarna.

Så om vi har några skobombare där ute så sätt igång. Allahu akbar för helvete.