Bridge over the river Isträsk

Det här är en av de utterbroar som byggts i Tällberg nu i vår. De har byggts för att uttrar inte ska behöva passera över den väldigt tungt trafikerade vägen här i Tällberg. I snitt kör nog minst en bil om dagen förbi här. Det är så lite trafik att de på vintern slutar ploga några hundra meter därifrån. Jag har under mina 27 år aldrig hört talas om att någon kört på en utter här i Tällberg och min far som närmar sig 60 kan inte heller komma på någon gång som det har hänt. Ska jag vara ärlig har jag nog aldrig ens sett en utter i Tällberg. Därför känns de här utterbroarna aningen svårmotiverade. Vi skulle lika gärna kunna spänna upp ett rep över vägen lite här och var så att våra orangutanger kan klättra över vägen utan att bli påkörda. Vi kan då fan inte klaga på att vi har för lite pengar i glesbygden när vi bygger sån här skit.

5 Replies to “Bridge over the river Isträsk”

  1. Vem kommer inte på tanken, skit fräckt ju, sedan att det inte verkar finnas bävrar där…ja bara otur =)

  2. Haha, ja vi känner ju Ades båda två så egentligen kanske man inte ska klaga på en utterbro eller två.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *