Jag har börjat lyssna på minst en ny skiva om dagen. Spotify var ju mitt sätt att hitta ny musik så jag var tvungen att komma på någonting nytt. Då råkade jag snubbla över en lista med musik på reddit som verkade intressant. Det finns mycket på den listan jag gillar, men också väldigt mycket jag inte hört, eller i alla fall skivor jag inte hört från början till slut. Så från och med i fredags har jag gått ut i skogen och lyssnat på en ny skiva varje dag.

Det här har ju flera fördelar. För det första hittar jag ny musik, vilket jag tycker är väldigt kul. Samtidigt så hinner jag gå ungefär fem kilometer i skogen under en skiva. Motion och frisk luft skulle jag behöva mer av. Folk kanske inte har märkt det men jag lider av lätt övervikt.

Jag gillar att vara ute och gå men det krävs ändå någon slags motivation. Till slut så tänker man ändå att äh, jag trivs bättre här, där jag kan sitta vid datorn och lukta på blommorna. Så jag tänker att jag kommer vilja gå ut och gå för att lyssna på dagens skiva, och jag kommer vilja lyssna på dagens skiva så jag kan gå ut och gå.

Dessutom har jag startat en liten blogg där jag skriver några okvalificerade och ej särskilt journalistiskt genomtänkta rader om skivan jag lyssnat på. Om allt går enligt planerna borde den alltså uppdateras minst en gång om dagen.

http://enskivaomdagen.wordpress.com/

Förr i tiden gick man också ut i naturen och lyssnade på musik