Det är min högst personliga åsikt att det här omvalet kan dra långt åt helvete

Varför har vi omval i västra Götaland egentligen?

104 budröster hade felaktigt godkänts, 51 förtidsröster hade aldrig räknats, tre väljare hade på olika sätt hindrats från att rösta och 16 röster på Centern hade inte kommit med i den slutliga sammanräkningen på länsstyrelsen.

Och därför bränner Sverige 30-40 miljoner på omval.

Jag har en idé. Nästa gång ringer ni till mig så kan jag fixa det för en tusenlapp. Knepet är att inte godkänna de 104 röster som felaktigt godkänts, räkna de 51 rösterna som inte räknats och sen ringa de tre som hindrats från att rösta och fråga vad dom tänkte rösta på.

Max ett dagsverke men troligtvis klart vid lunch beroende på om de svarar i telefon eller inte. Och förutom att vi hade varit klara för länge sen med det här så skulle vi spara 30-40 miljoner kronor på ett omval som ingen röstat i, pengar som vi skulle kunna lägga på någonting viktigare. Vården eller skolan till exempel. Som jag tycker är viktigare.

Jag läser nu också på GP att det är prat om folk inte fått rösta nu också för att de blivit felaktigt avprickade av någon sopa som inte kan använda en linjal ordentligt. Det kanske han hade kunnat om vi haft 30-40 miljoner mer till skolan. Stor idé att ha omval när de som har hand om det är så dåliga att vi lika gärna kunnat köra hela havet stormar om mandaten.

Ifall det här innebär ett till omval med all jävla valreklam, torgmöten och helvete ska jag tända eld på mig i protest.

Keeping it real

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *