El mato grosso

Lagade bloggen idag, det hade blivit något fel vid uppdateringen så jag var tvungen in på ftp servern och härja. Där hittade jag lite gamla låtar med bandet som jag var tvungen att lyssna genom. Så jag har suttit och varit nostalgisk ett tag. Saknar att spela i band. Särskilt ett så pass roligt band som Mato Grosso ändå var. Inte så jävla seriöst utan mest bara på skoj. Det är imponerande som fan att tänka tillbaks på hur det lät första repen när vi knappt kunde spela instrument motför de här inspelningarna. Fortfarande inte världsbäst men det var ju musik i alla fall!

Redneck Blues
El Mato Grosso – Redneck Blues by honkiie

Nalta grosso
El Mato Grosso – Nalta Grosso by honkiie

Now I wanna supa
El Mato Grosso – Now I Wanna SUPA by honkiie

Derailed
El Mato Grosso – Derailed by honkiie

I’m gonna leave you
El Mato Grosso – I’m Gonna Leave You by honkiie

2 Replies to “El mato grosso”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *