Imorgon händer det äntligen!

Det är inte det att vi imorgon har vårat sista seminarium, att jag får sommarlov eller att det är fest med klassen som är det viktigaste. Det som händer imorgon är att jag får tillbaks min mp3spelare med tillhörande lurar som jag glömde hos en klasskompis för en vecka sedan. Det är ett öde värre än döden att vara utan musik när man sätter sig på bussen, går och handlar, tar en promenad eller vad det nu kan vara. Jag har seriöst knappt lämnat huset sen jag glömde den. En skiva om dagen har ju gått åt helvete under den här tiden även om jag försökt lyssna lite hemma. Det är bara inte samma sak.

Jag funderar på att lägga mig i slottsskogen imorgon och lyssna på creedence i gräset i fem timmar, men yr.no säger att det ska vara lite småsunkigt väder imorgon. En annan tanke är att gå de två milen hem från linné, fast då blir jag nog sen till grillningen. Något måste jag i alla fall hitta på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *