Mitt radioprogram!

Idag fredagen den sjuttonde juni, klockan elva går mitt radioprogram på k103, 103,1mhz är frekvensen och det går självklart lyssna på webben på http://k103.se/. Vi kommer få höra om punkens födelse, prata om Umeå hardcore och med oss i studion har vi En Svensk Tiger. Vi kommer få höra bland annat New york dolls, Patti smith, och Refused. Så hur kass jag än är så är det ändå lätt värt att lyssna bara för musikens skull. Inte missa nu!

 

6 Replies to “Mitt radioprogram!”

  1. Salam anis… yg guna tpg suji tu namanya biskut suji…. biskut suji arab ni guna tpg gandum je…. akk buat guna resepi ni ok je. Tak de masalah pula!!!… tapi kalau takut keras lg cuba guna tpg naik sendiri… tp biskut tu akan mengembang sikit lah…..

  2. ¿Y para cuando una intervención en los opresores reinos de harad? Siempre supe que sauron era un amigo extravagante de Gondor, enviemos las fragatas fabricadas en los puerto grises del ferrol para llevar democrácia.¿Bárbol donde estan vuestras mujeres? Se las llevó el megalodón.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *