Bland det bästa med att komma hem, förutom att träffa familj, katt och vänner är att det finns ett outtömligt förråd av Kalle Ankas pocket. Varje gång jag är upp frågar jag mig varför i hela helvetet jag inte tar med en hel resväska med de här godbitarna. Men sen när man står där och ska packa väskan hem har man hunnit bli så van dom att man inte tänker att det skulle vara någonting att ha. Jag tror jag ska skriva en påminnelse på min mobiltelefon till dagen innan jag åker.

Jag tror jag lärt mig allting jag behöver veta från Kalle Ankas pocket. Alla svar i Trivial Pursuit går garanterat att relatera till någonting som Farbror Joakim gjort. De är fortfarande underhållande och det känns inte det minsta konstigt trots att jag faktiskt fyllt 27. Tidlös underhållning helt enkelt.

Det enda som är dåligt är Kajsa Anka, som är ett av mina stora fiktiva hatobjekt. Och även Musse Pigg-serierna. Finns det någon som faktiskt läser dom?