Jag har lagt mina frilansplaner på is. Jag har istället kommit på en otroligt bra affärsidé. Jag ska starta en a-kassa för alla som jobbar på a-kassor. Jag kallar den för rättvisekassan. Jag kommer ha 15 minuter telefontid på hemligt utsatt tid under varannan ojämn helgdag under varje skottår. Under all annan tid kommer supporten automatiskt koppla vidare till missbruksvården i Rovaniemi.

Jag kommer inte ha en riktig adress utan jag kommer istället spika upp en dokumentförstörare högst upp i en tall som jag smort in med sälspäck. Dit kan man hitta om man följer ett gäng ledtrådar som kan fås genom sms för en smärre summa pengar. Jag kommer svara på supportmail men det krävs att du identifierar dig med din personliga information och kreditkortsnummer. Jag lämnar dock inga garantier på att mina svar kommer bestå av någonting annat än könsord och förolämpningar. För att spara pengar och därmed kunna ge bättre service har jag även lagt ut allt administrativt arbete på vår hund “Bosse”.

Med andra ord kommer jag följa riktlinjerna som de andra a-kassorna använder sig av. Förutom att Bosse är en duktig hund.