Fy fan. Jag sitter här och läser statusar på Facebook och blir riktigt förbannad. Nu har PK-maffian gått för långt. Nu har regeringen lagt fram ett förslag om att vi ska förbjuda pepparkakor för att det är rasistiskt. Dessutom kommer det bli dödsstraff för att sjunga pepparkakssången eller vara pepparkaksgubbe i luciatåget. Tydligen ska de ersätta pepparkakssången med ett muslimskt böneutrop, pepparkaksgubbarna ersätts med mörkhyade våldtäktsmän och istället för att Lucia går med tända ljus kommer hon stenas för att hon är en imperialistisk slyna. Först negerbollarna, sen Tintin och nu det här. Men fortfarande får man säga vitlök? Man blir jävligt rädd asså. Snart får man fan inte ens gå i folkdräkt och heila till nationalsången på stan. Det blir Sverigedemokraterna 2014. Jävla säkert. Hellre det än att läsa en tidning med källkritiska ögon och bilda en egen uppfattning. Det tar ju hela dagen.

Lyssna innan de förbjuder nationalsången också!