Sommarpromenad

Bestämde mig för att det officiellt är sommar igen. Det betyder att jag måste börja om med mina promenader. Har just flyttat till Luleå så jag har ännu inte någon koll på exakt vilka rutter som fungerar men Lulsundsberget verkar vara en enda labyrint av skogsvägar och stigar att promenera efter.

Jag märkte även att jag kanske inte är den atlet som jag tror att jag är. Jag skulle egentligen behöva en vätskekontroll på vägen till parkeringen. Det är inte så att jag fick mjälthugg eller kroppen full av mjölksyra. Men svetten sprutade bokstavligt talat. Kanske inte svarta jeans och t-shirt med huvtröja var det bästa valet i det här strålande solskenet men nån jävla gräns måste det ju finnas. Naturens lagar bröts och på något sätt lyckades jag svettas min egen vikt på 40 minuters promenad.

Men det är rätt fint härikring i alla fall. Får ta med mig en ryggsäck full med vatten och bege mig lite längre bort här nån dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *