True Swedish black politics

Nu är det en vecka kvar till valet 2014. Söndagen den 14 september går vi till valurnorna för att lägga våra röster. Tänkte att det kan vara bra med en snabb genomgång av de största namnen för er som inte bestämt er.

Frëdrock “Ein Procentorgoth” Renfield

Med drogögon mitt i pannan är Frëdrock partiledare för nya Møderaterna. Tycker att man ska jobba heltid för att vara “true” och att fattigdom är ett val.

Annie “Centûrion” Løyfstein

Partiledare för Centrumpartiet Bondeförbundet och är Sveriges näringsminister. Efterträdde Maûd “Nuononymous” Ölofsson. Tycker att Norrbotten ska byggas om till en gruva och att “Drickesvatten kan man köpa på ICA”.

Jan “Educarcasstrator” Bjûrklûnd

Partiledare för Volkpartiet. Sveriges utbildningsminister. Gillar barn, framför allt deras delikata kött. Är stark motståndare till flûmskolan.

Gøyran “Christbutcher” Hägglund

Partiledare för Antikristdemokraterna. Tycker att bögar är äckliga och att man inte kan vara “true” med någon annans kuk i handen. Jobbar som Sveriges asocialminister.

Jimmie “Aryan Lord” Âkeshelm

Partiledare för Swärjedemokraterna. Hoppas på att bli Sveriges koncentrationsminister efter valet. Tycker Transilvanian Hunger är en dålig platta.

Gûstaf “Ûnvironmentorcaûst” Fridolin


Partiledare för Miljöpartiet de grüna tillsammans med Åsa Rommel. Gick i samma klass som Annie Løyfstein. Har lyckats lura sina motmänniskor att han faktiskt sett Riksdagen från utsidan. Gillar naturen men hatar folk som vill bo i närheten av den.

Jônas “Stâlinatör” Sjøstedt

Partiledare för Vänsterpartiet Kommunisterna. Gillar stenkastning och att stiga upp klockan fem på morgonen. Hatar prins Bertil och Carl-Gustaf.

Steifel “Metalfuck” Løyfven


Partiledare för Asocialdemokratiska arbeitarpartiet. Före detta ordförande för Metal-facket. Nuff said.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *