…att folk har så gud förbannat svårt att blinka när de ska svänga. Den spaken har ju ändå två lägen. Man kan ju inte kräva att någon ska klara av att manövrera sånt avancerat maskineri när de inte ens kan byta mellan hel och halvljus. Den spaken går ju bara åt ett enda håll och är ändå för svår för många.

Har suttit hela vägen från Skellefteå och psykosvrålat könsord och svordomar åt alla idioter som inte förstår att det för fan inte går att navigera enbart med luktsinnet, jag behöver ögonen också.

Hade författat ett rasande arg blogginlägg i mitt huvud om hur jag ska åka förbi hemtex och köpa tyg till min superhjältedräkt jag ska bära efter jag monterat en strålkastare stor som bat-signalen på taket på bilen för att patrullera E 4 om kvällarna och skickar alla bländande idioter till ögonläkaren. Men så kom jag på att jag redan författat ett riktigt argt inlägg som är nog så relevant fortfarande.

Riktigt norrsken

Det visar sig alltså att min ilska och bitterhet har gått runt ett helt varv. Är det så här det är att bli gammal? Ska jag spendera resten av livet med att vara arg på samma saker? Jag får helt enkelt gå över till att blogga om saker som gör mig glad. Det har man ju definitivt inte hunnit vara lika många gånger.

Konceptbil