Hemresan.

Jag vet inte om det är på grund av det fina vädret, att vi startade klockan sju istället för fyra eller för att vi körde mot bättre tider, men hemresan tog ungefär en timma mindre än att köra till Älvsbyn. Dessutom var det absolut väldigt mycket roligare, jag hann knappt ledsna på bilfärden. Eller det kanske är en underdrift men jag var inte nära lika less när vi kom fram nu. Jag tror det har att göra med att sträckan Umeå – Skellefteå inte är lika farlig när avverkar den först. När vi körde upp var det tur att det inte var jag som körde eftersom jag tror jag bara hade svängt över i en mötande långtradare för att slippa köra längre.

I Sundsvall var det action i alla fall. En bil hade just kört in i vajerräcket och därför låg den bilens framhjul, fjädring och massa andra oidentifierbara bildelar på våran vägbana. Bilen precis framför oss plockade framhjulet och tack vare mina batmanskills lyckades jag kryssa mellan fjädern och de största bitarna och dessutom stanna utan att köra in i bilen framför oss. Kändes lite osäkert att titta i backspegeln och se hur bilarna bakom oss svajade omkring när de panikbromsade.

Det känns skönt att vara hemma i alla fall. Har just duschat bort en blandning av gammal festsvett och resesvett och druckit en stor kopp te. Imorgon blir det åka till Pågen för att möta en arbetsledare.

Pictured: Me


Christy Moore – Ride On – Live

2 Replies to “Hemresan.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *