Arbetarn!

Idag var jag och träffade en arbetsledare på pågen som meddelade att jag fått sommarjobbet och jag kommer få börja redan på måndag! Jag ska vara rastavlösare vilket i mitt tycke är rätt schysst, det blir mycket mer varierande än att bara sitta och göra samma sak hela dagen lång. Nu under upplärningen blir det förmiddagar och nätter men under sommaren kommer jag jobba eftermiddag och lite natt.

Är väl inte det bästa skiftet ifall man känner för att ha ett riktigt liv samtidigt men just nu kommer jag är så sjukt nöjd av att veta att jag inte kommer behöva bry mig om pengar på det sättet som jag gör nu. Nu måste jag bara klara drogtestet på onsdag. Som tur är har jag hållit upp med både heroin och pcp nu när jag varit hem till Älvsbyn så det ska nog inte vara några problem.

Frågan är bara hur en man som redan är så pass tjock som mig kommer se ut efter att ha vistats vid nybakta gifflar 40 timmar per vecka en hel sommar?

Men At Work – Down Under

5 Replies to “Arbetarn!”

  1. Det var roligt att se att du skaffat kneg. Eftersom jag varit och matat skiften med julbord ett par år så har jag träffat både kvälls- och nattskiftet och det är riktigt käcka och goa människor med skön humor. Tror att du kommer att trivas där. Dessutom får man äta hur mycket man vill av det färska brödet så om du är fattig är det bara att trycka ett par limpor och sen klarar du dig till nästa arbetsdag.

  2. Låter betryggande! Det är ju trots allt folket man jobbar med som är det viktigaste när man jobbar med sånt här så jag hoppas det är goa gubbar och gummor som man kan prata skit med där.

  3. Grattis till jobbet!! Du får ta med en sopsäck med bullar nästa gång du ska upp till dom norrländska skogarna =)

  4. Känns som att du verkligen tillhör den stora bröd&bullbusinessen i Sverige.. visst hade du jobbat på Polarbröd innan du började plugga? Kanske du kan tjäna några extraslantar genom att sälja polarbröds recept till Pågen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *