Vårpromenad i Göteborg.

Eftersom det här är min sista vecka i frihet kände jag mig idag tvungen att göra sånt man kan göra när man är arbetslös så jag tog vagnen in till stan och vandrade omkring lite, satt och chillade på nån parkbänk, lyssnade på Göteborgslåtar på mp3spelaren, att göra ingenting är sannerligen underskattat.

Avslutade med att köpa hem lunch från hälsosushi. Att köpa hem Sushi är ett lika säkert vårtecken som se Kent Liljestrand sitta naken på en parkbänk med en öl i handen efter årets dopp. Det är i alla fall tydligt att det snart är fullskalig sommar här i Göteborg och jag är sjukt peppad.

Håkan Hellström – Aprilhimlen

Är det förresten någon som har någon aning om vad den vita sushibiten är för nånting? Jag har aldrig smakat något så gummiliknande och smaklöst. Jag har kraftiga funderingar på om det var någon sorts atrapp som sushikocken lagt dit som något slags practical joke.

3 Replies to “Vårpromenad i Göteborg.”

  1. Det är djävulen säkert att det blir byta ut smörfisken från och med nu i alla fall. 🙂

    Patrik: Jepp, han är ju i byn då och då också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *