Idag åkte jag till Pågen för att pissa i en kopp. Man måste nämligen göra det innan man får börja jobba där. Jag är personligen emot drogtester eftersom att jag inte tycker att någon har med det att göra, framför allt företag. Jag tycker att man ska få sparken ifall man missköter sitt jobb eller ifall man kommer påverkad till jobbet. Svårare än så är det väl ändå inte?

Ifall det verkligen skulle handla om företagshälsa skulle de väl ändå försöka undersöka ifall man dricker alkohol också och sen vägra anställa alla som dricker? Eller så kan man lika väl sortera bort de som är sockerberoende eller äter skräpmat? Tycker det är väldigt underligt allt det där.

Kände mig lite som en sellout när jag stod där med dörren på glänt och klämde ut några gula droppar i koppen. Men jag ser hemskt mycket fram emot sysselsättning, en riktig lön och lite mänsklig kontakt på veckodagarna! Det kommer bli precis som riktiga människor har det!

Orelaterat: Gick över Göta älvbron idag för att kolla på några bilar.

Trevligt!

Weezer – We Are All On Drugs