You know I’m involved in black magic?

Främlingsfientligheten i dagens Sverige skrämmer mig. Folk är rädda för våra muslimska invandrare och hävdar att de försöker förändra våran kultur och ta över vårat land. Själv anser jag att det är ingen idé att oroa sig för råttorna i köket när björnen står i hallen (Nytt ordspråk som jag kom på själv just nu). Det tydligaste hotet mot Sverige kommer inifrån, en forntida ondska som idag blev mer aktuell än någonsin tidigare. Jag talar självklart om samerna.

Vulkanutbrott, typisk samiskt illdåd.

Igår startade ett vulkanutbrott på Island som lamslagit lufttrafik i hela norden. Det här är helt klart resultatet av svart samemagik och det första steget i deras plan att återta norden och förslava oss alla. Det är inte en slump att det i det samiska språket bara finns ett ord för kärlek men över sjuttio ord för folkmord.

Lapporten, där alla samer bor.

Jag har länge väntat på att någonting stort ska hända, jag följer nämligen Oddasat. Det är ett program fyllt av hat, propaganda och krigshetsande och bakom det står de största samiska krigsherrarna. Eftersom att ingen vanlig människa någonsin skulle få för sig att lära sig samiska kan de dela ut order och förklara sina planer rätt framför näsan på oss.

På oddasat rapporterades det bland annat att hundratals renar har gått genom isen, för oss vanliga människor kan det verka som en tragisk olycka men för någon med sådan överlägsen intelligens som mig själv är det helt uppenbart att det var ett offer till den stora sameguden Rádienáhttje för att ge shamanernas makt inför gårdagens ritual.

Det har hänt förut

Deras plan är att först slå ut vår lufttrafik för att försvåra för transporter och försvaga oss i allmänhet, sedan när askan från utbrottet ligger tjockt över ett lamslaget Sverige kommer de komma ridandes på renryggar ned från fjällen med sabel i hand och mord i blick. Om vi inte agerar genast kommer de att krossa oss, se oss drivas framför dem och de kommer höra våra kvinnors klagan.

Fastän tiden är knapp så finns det ett väldigt lätt sätt att slå tillbaks. Det finns nämligen två saker som skrämmer samer mer än någonting annat i hela världen. Vargar och vindkraftverk. Ifall vi hinner bygga nog många vindkraftverk och släppa ut nog många vargar i skogarna finns kommer de troligtvis dö av skräck innan de ens kommit ut genom lapporten.

Kom ihåg att ni läste det här först.

Stämningsmusik: Niko Valkeapää – Gula Sámi (The Saami Anthem)

4 Replies to “You know I’m involved in black magic?”

  1. Inte bra nu då medeltemperaturen kommer att sänkas då kommer ju samerna att kunna härja med snöslädarna här nere vid kusten en bra bit in på maj.

  2. Talar nu i rollen av shaman som jag har.

    Jag har ju inte heller lärt mig samiska, så jag kan inte uttala mig om vad oddasat förespråkar. Det är ju definitivt lustigt. Men i mina vortexförutsägelser har jag sätt många spiralrörelser kring Almannens och Lieupulmais gamla fästen. Nog är noiderna i rörelse igen allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *