Fel bil.

Jag märker att jag köpt en alldeles för liten bil. Corollan är alldeles för svårparkerad. Det är nämligen så att det står en saabjävel på min parkeringsplats. Den börjar ha fått några böteslappar nu men jag bryr mig väldigt lite om hur mycket böter han får och väldigt mycket om när dom får bort den jäveln från min plats. Jag har övervägt att spränga den i småbitar men insåg att det nog inte hjälper mig att få bort aset.

En sån skulle man haft, lättparkerad.

Jag skulle nog även kunna behöva en bil i den storleken efter att ha bakat gifflar en hel sommar. Jävlar så smarrigt det är att ta nån giffel direkt från ugnen. Ifall man ska överleva i giffelbranschen måste man nog vara som en knarkhandlare och aldrig röra sina egna produkter.

Neil Young – Cinnamon Girl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *