Iceland is the new black.

Undrar hur knullad man känner sig om man är islänning en dag som denna? När man tittar ut genom fönstret ser det ut som att man bor i Mordor. Ekonomin är så körd att hela byn får gå ihop för att ha råd med en ingen big deal på Donken. Det är lika bra att flygplatserna är stängda för ingen jävel lär ju vilja flyga dit och sätta sig i en fisluktande askpöl, så turistnäringens mål bör ju vara att försöka behålla de som redan är där. Dessutom lär alla bara sitta och vänta på att Katla ska få ett utbrott och spränga bort hela skiten.

Någon sympati får dom nog inte heller, ingen har ju dött än så länge. Jag har i alla fall ännu inte sett någon med pärm och tom blick i nordstan som med monoton röst förklarar varför jag visst har råd att skänka pengar till Island. Istället sitter det nog massor med Svenskar med nävarna hårt knutna i sina fickor och mumlar om de förbannade islänningarna som inte har vett att cementera igen sina vulkaner så att vi kan åka på semester. Man måste ju skylla det på någon och inte fan är det då vårat fel.

Kul liv

Stämningsmusik: Sigur Ros – Glósóli

2 Replies to “Iceland is the new black.”

  1. Jag insåg också just att det bara är drygt två veckor kvar tills jag har tänkt åka till Paris. Förbannade Island.

  2. Vi ska åka om exakt 1 vecka till Ungern. Jag kommer att åka till Island personligen om jag inte tar mig iväg och be den där förbannade vulkanen dra nå gammalt över sig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *