It’s a secret to everybody.

Idag när jag slutade jobbet så bestämde jag mig för att ta en hemlig genväg hem. Istället för att svänga in på Linnégatan bestämde jag mig för att köra rakt fram, det stod nämligen skyltat att man kunde köra så för att ta sig till E6 och E20. Till slut hamnade jag vid ett rödljus med rosenlund rakt fram och E6 och E20 till vänster. Jag trodde rödljuset gått sönder för det var rött på min sida hur länge som helst men grönt på andra sidan. När jag högljutt deklarerat vad jag tyckte om rödluset blev det grönt och jag svängde vänster in på spårvagnsspåret som leder till järntorget. På järntorget sprutar det bara spårvagnar och fotgängare från alla håll och kanter, där jag kom ut fanns det självklart inget rött/grönt ljus bara för mig eftersom att jag stod på spårvagnsspåret. Eftersom att elvan började närma sig i backspegeln fick jag helt enkelt chansa och körde tutande rakt ut i korsningen samtidigt som jag använde 100% av min lungkapacitet till att förbanna gud för hans inkompetens i stadsplanering.

På vägen till jobbet så lyckades jag förövrigt vända i stan och köra hem igen utan att jag märkte det och tidigare i veckan hamnade jag i Angered när jag hade hittat en annan genväg hem. Tror jag ska lägga ner det här med genvägar från och med nu.

Bob Dylan – Like A Rolling Stone

Nu ska jag laga lasagne och lyssna på Dylan. Det blir grejer det.

3 Replies to “It’s a secret to everybody.”

  1. och vi som ska ta oss till Stena lines Danmarks terminal!!!!!! snyft!!!! lär dig vägen dit!!! Vi lär behöva hjälp!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *