Procrastination refers to the counterproductive deferment of actions or tasks to a later time.

Jag har varit hemskt dålig på att uppdatera sen jag började jobba. Det blir mycket uppskjutande av skrivande när man börjar 04:18. Jag kommer däremot börja jobba natt snart och då är jag mer i mitt rätta element och kommer ha ork att skriva lite mer.

Annars är väl allt okej. Helt okej på jobbet, glider mest omkring på en sparkcykel med tre hjul och kollar inställningar på ugnen och fyller på ägg.

Jag har däremot blivit tvungen att köpa en ny biljett till Paris för att förkorta resan med två dagar, så nu är jag bara där fredag-måndag. Jag är grymt peppad på att åka dit. Ska bli sjukt roligt att träffa Emma och dessutom misstänker jag av någon anledning att Paris är lite häftigare än vårregnet i Göteborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *