Bridge over the river Isträsk

Det här är en av de utterbroar som byggts i Tällberg nu i vår. De har byggts för att uttrar inte ska behöva passera över den väldigt tungt trafikerade vägen här i Tällberg. I snitt kör nog minst en bil om dagen förbi här. Det är så lite trafik att de på vintern slutar ploga några hundra meter därifrån. Jag har under mina 27 år aldrig hört talas om att någon kört på en utter här i Tällberg och min far som närmar sig 60 kan inte heller komma på någon gång som det har hänt. Ska jag vara ärlig har jag nog aldrig ens sett en utter i Tällberg. Därför känns de här utterbroarna aningen svårmotiverade. Vi skulle lika gärna kunna spänna upp ett rep över vägen lite här och var så att våra orangutanger kan klättra över vägen utan att bli påkörda. Vi kan då fan inte klaga på att vi har för lite pengar i glesbygden när vi bygger sån här skit.

För att förtydliga förra inlägget

Någonstans kring Västerås satt jag på tåget i grodan ro och kollade serier på min laptop när en man gick på tåget. Han talade högre än någon jag träffat tidigare. Han måste även tränat upp sig för att kunna prata samtidigt som han andas inåt utan att låta annorlunda eftersom att det inte blev en millisekunds paus på hans vrålande under resten av resan. Jag hade inte blivit förvånad om allt var en inspelning och han egentligen stod och höll upp en bergsprängare som någon perverterad tribut till Say anything. Och större delen av tiden pratade han alltså om sin onepiece som var så förbannat skön. Eftersom att jag är svensk sa jag ingenting, men jag knöt min näve så hårt jag kunde i fickan.

Sen anlände vi till Stockholm och vad ser jag när jag ställer mig upp för att lämna tåget? Jag ser att dåren har på sig sin jävla one-piece. Han hade alltså på sig en sån här:

Hur kan det vara lagligt att se ut så bland folk? Det är ju för i helvete likställt med att gå på tåget med en morgonrock, eller bara kalsonger, med y-front. Är det konstigt att missnöjespartierna blomstrar när Sverige är så åt helvete att det här accepteras? När jag kommer hem ska jag grunka till Emperor of the north,

Shack for president

HÖR NI MIG LÄNGST FRAM I VAGNEN ELLER SKA JAG PRATA HÖGRE?

JAG SER SÅ JÄVLA SLAPP UT I MIN ONEPIECE. DET ÄR DET ULTIMATA BAKISPLAGGET. MIN MAMMA HAR OCKSÅ EN ONEPIECE, DEN ÄR SJUKT VARM SÅ JAG FÖRSTÅR INTE HUR HON SKA KUNNA HA DEN PÅ SOMMAREN UTAN ATT SVETTAS IHJÄL. FÖRRESTEN SÅ PLUGGAR JAG TILL FOTOGRAF. JAG HAR BARA VARIT HEM FÖR ATT HÄLSA PÅ MIN MAMMA. FOTOGRAFER HAR DET SVÅRT MEN MAN FÅR JU HOPPAS ATT DET GÅR BRA. DET ÄR FANTASTISKT KUL ATT PLUGGA DET I ALLA FALL.

Sas kan äta min skit, sen äta sin egen skit som är gjord av min skit som jag tvingade dom att äta.

Jag har i veckan bokat en hemresa. Glad i hågen surfade jag in på SAS hemsida eftersom att de har en sådan fördelaktig studentrabatt som jag tänkte ta del av. Men döm av min förvåning när jag möts av ett meddelande som löd:

Vi säljer inte längre studentbiljetter, men för dig under 26 år finns fortsatt våra ungdomsbiljetter till samma låga pris som tidigare.

Förkrossad som jag blev letade jag ändå efter mer information. Jag hittade en intervju på Lundgaard.se där sas förklarar att studentrabatten inte har tagits bort, bara förändrats. De hade bara lagts över på Kilroy.se. Jag surfade snabbt som attan in på Kilroy.se och mycket riktigt hittade jag biljetter till det väldigt förmånliga priset 7000kr.

Citat jag gillar från den ovan nämnda artikeln:

Det är en förbättring för våra unga resenärer

Det här är en bra lösning

Processerna rullade på och vi vill få ut detta så fort som möjligt för att våra resenärer ska kunna ta del av förändringarna.

Så om vi har några skobombare där ute så sätt igång. Allahu akbar för helvete.