Den hjälte Stockholm behöver

För er som inte hängt med i utvecklingen  så är jag för tillfället hemlös i Stockholm och jobbar åt Slitz. Jag trivs väldigt bra med det än så länge förutom just hemlösheten.

Fast genom mitt lägenhetssökande har jag nu hittat en ny karriär, mitt riktiga kall så att säga. Jag ska bli Lägenhetshämnaren, en mörk riddare i lägenhetsdjungeln.

Jag blir så sjukt less bara av att titta på annonser, det är till och med värre än i Göteborg. Först och främst ska man vara rökfri när man hyr en lägenhet. Nu är jag ingen riktig rökare men jag blir förbannad ändå. Att man ska vara rökfri är en helt annan sak än att man inte får röka i lägenheten, det hade jag kunnat respektera. Men det är snickeriding dumsnack  att man inte får vara rökare. Det är som att man skulle anta att någon skulle skita på golvet bara för att man inte har stomipåse.

Sen ska man i många annonser vara tjej också. Det kan väl vara ett okej krav ifall man delar på en lägenhet men det är sån jävla skit om det gäller ren uthyrning. Visst kanske killar i snitt är lite stökigare, men det ska ju absolut inte ha någonting med uthyrning att göra. Eller tänker de att det ska bli så stökigt att lägenheten förstörs?

Sen att folk hyr ut lägenheter per dag, som om det vore nått jävla hotell? Ska folk gå hemlösa för att nån hobbypamp ska hyra ut nån garderobsstor jävla etta för 800 kronor om dagen?

För att inte tala om priserna på vissa av lägenheterna. En etta som är så liten att man får sova med benen i trapphuset för 11000? Far åt helvete. Nä om det är någonting som kan rädda den här stan så är det faran som lurar i natten, Lägenhetshämnaren.

Måste man vara rökfri? POW! Krav på visst kön? BOOM! För dyrt? CRASCH!

Nu har jag inte tid att blogga mer, jag måste designa min dräkt.

P.s Jag behöver lägenhet. Har ni något tips på en lägenhet i andra hand, kanske någon som vill bytlåna min lägenhet i Göteborg i ett halvår, så tveka inte att höra av er.