Rättvisekassan

Jag har lagt mina frilansplaner på is. Jag har istället kommit på en otroligt bra affärsidé. Jag ska starta en a-kassa för alla som jobbar på a-kassor. Jag kallar den för rättvisekassan. Jag kommer ha 15 minuter telefontid på hemligt utsatt tid under varannan ojämn helgdag under varje skottår. Under all annan tid kommer supporten automatiskt koppla vidare till missbruksvården i Rovaniemi.

Jag kommer inte ha en riktig adress utan jag kommer istället spika upp en dokumentförstörare högst upp i en tall som jag smort in med sälspäck. Dit kan man hitta om man följer ett gäng ledtrådar som kan fås genom sms för en smärre summa pengar. Jag kommer svara på supportmail men det krävs att du identifierar dig med din personliga information och kreditkortsnummer. Jag lämnar dock inga garantier på att mina svar kommer bestå av någonting annat än könsord och förolämpningar. För att spara pengar och därmed kunna ge bättre service har jag även lagt ut allt administrativt arbete på vår hund “Bosse”.

Med andra ord kommer jag följa riktlinjerna som de andra a-kassorna använder sig av. Förutom att Bosse är en duktig hund.

Härliga tider

Min far litar uppenbarligen inte på att en 29årig karl kan köra bil. “Backa in på min bil när du åker” brukar det låta. Javisst tänker jag. Jag ska komma ihåg att gasa med högern och starta på ettan också. Men nog fan kan han skicka iväg mig runt berget i en obesiktad Toyota Camry från 88 när det är oplogat och det tar under bilen hela jävla vägen. Jag var ett fitthår ifrån att fastna fem kilometer hemifrån i vildmarken utan mobiltäckning och löparskor. Tydligen var jag idiot som inte vände i den ospårade djupsnön på någon av de många vändplatserna. Sen är jag en jävla idiot för att jag parkerade så att det ska vara smidigt att kabla igång den, för det var inte nog nära väggen och det fanns tydligen en till batteriladdare. Men då ska vi inte tala hur förbannat blåst jag är för att jag inte vet var han har förlängningssladden och frågar om det.

Det är så skönt att vara hemma och känna sig riktigt omtyckt.