Marches alone won’t bring integration when human respect is disintegratin’

Efter mitt förra inlägg kändes det som att det var dags att ta tag i saken och integrera bloggen med facebook. Allt som jag fixat med verkar i alla fall fungera förutom Likeknappen. Den förra som jag hade var ju enbart en fristående app men den här är connectad med facebook. Hur som helst så kan ni kommentera med era facebookprofiler och applikationen borde publicera i erat newsfeed varenda gång jag gör ett nytt inlägg. Sen kanske det kommer lite andra grejer också när jag förstår mig på allt det här.

Ni får hur som helst gärna gå in på facebooksidan och gå med. Det är knappast livsavgörande, men det är kul att se att någon läser smörjan man skriver och det är även roligt för mig att sitta och hålla på med sidan och fixa såna här grejer.

Stämningsmusik: Ice Cube – Integration (Insert)

Leave a Reply

Your email address will not be published.