Don’t it make you wanna rock n roll all night long, Håkans radio.

Nu har jag varit nyhetsankare i direktsändning, det var också en jävla upplevelse. Superkul, men otroligt svettigt. Antingen måste det skett ett mirakel eller så är jag egentligen någon sorts superhjälte vars superkraft är att läsa telegram i direktsändning samtidigt som jag:

  • tänker på hur högt jag andas
  • tänker på hur länge sen det var jag andades
  • kalkylerar hur hög chans det är att jag kommer svimma om jag inte andas snar
  • inser att jag just hade en paus där jag kunde andats
  • funderar när nästa andningspaus möjligtvis skulle kunna komma
  • och dessutom på något sätt lyckas förstå viktiga kommandon i lurarna

Nu blir det genomgång, får se om det gick lika bra som jag tänker mig att det gjorde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.