Aldrig mer

Nu har det hänt igen. Mitt i veckan dessutom. Klockan är snart nio på kvällen och jag mår fortfarande inte helt okej. Jag är långt från körklar, mår lite lätt illa och kallsvettas. Det värsta är att jag har en del redigeringsarbete att göra inför inlämning av featureövningen imorgon. Jag tror det får bli gå och lägga sig tidigt ikväll, stiga upp före skam har skott sig och göra det imorgon när jag är mig själv igen.

Varför lär man sig aldrig? Jag är 27 men kan ändå inte säga nej när det väl bjuds. Det var ingenting jag egentligen hade planerat när jag steg upp i morse. Men så fort klockan slog halv sex gick man ändå raka vägen till kalas. Man får väl snart erkänna för sig själv att man har ett riktigt problem.

Jag heter Håkan Öberg och kan inte hantera mitt smörgåstårteätande.

One Reply to “Aldrig mer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.