“Tjejer som spelar är feta fula horor”

Så låter det i artikeln som Aftonbladet skriver om nätmobbing. Tydligen är det så att tjejer som spelar datraspel på internet blir systematiskt mobbade och utsatta för hot av både våldsamt slag och sexuellt slag. Det här kommer lite som en chock eftersom att jag själv aldrig mött någon otrevlig människa i samband med datorspel online.

Jag har självklart aldrig varit med om att någon sagt att de ska misshandla mig. Eller leta upp mig och döda mig. Eller bränna upp mitt hus när jag sover. Eller pissa på askan efteråt. Eller göra mig illa på något annat sätt. Eller sagt att jag är bög. Eller sagt att jag är fet. Eller sagt att jag är mentalt handikappad. Eller sagt att jag är ful. Eller sagt att jag kommer dö ensam.

Men det kanske är för att jag är kille? För i min värld är det ju inte så att anonyma människor på internet säger saker bara för att såra människor eller göra någon upprörd. Det är ju bara kolla alla kommentarsfält på internet för att se att det bara är gentlemän som skriver.

Typexempel på hur en vanlig onlinegamer ser ut.

6 Replies to ““Tjejer som spelar är feta fula horor””

  1. Fan vad göttig den här bredden på bloggen är förövrigt. Ser ut som att jag skriver värsta långa inläggen när de egentligen är typ två meningar långa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *