Kalle Ankas Pocket

Bland det bästa med att komma hem, förutom att träffa familj, katt och vänner är att det finns ett outtömligt förråd av Kalle Ankas pocket. Varje gång jag är upp frågar jag mig varför i hela helvetet jag inte tar med en hel resväska med de här godbitarna. Men sen när man står där och ska packa väskan hem har man hunnit bli så van dom att man inte tänker att det skulle vara någonting att ha. Jag tror jag ska skriva en påminnelse på min mobiltelefon till dagen innan jag åker.

Jag tror jag lärt mig allting jag behöver veta från Kalle Ankas pocket. Alla svar i Trivial Pursuit går garanterat att relatera till någonting som Farbror Joakim gjort. De är fortfarande underhållande och det känns inte det minsta konstigt trots att jag faktiskt fyllt 27. Tidlös underhållning helt enkelt.

Det enda som är dåligt är Kajsa Anka, som är ett av mina stora fiktiva hatobjekt. Och även Musse Pigg-serierna. Finns det någon som faktiskt läser dom?

2 Replies to “Kalle Ankas Pocket”

  1. asså Musse Pigg är ju jävligt irriterande men de finns ändå nåt inre tvång att läsa dom sidorna med.
    kanske snart dags att börja med #1 igen och läsa sig igenom hela samlingen, det är ju faktiskt den bästa underhållning som finns!

  2. Ja, fy fan för Musse. Han är ett jävla as. Undrar om han skulle vara lika äckligt klämkäck om han visste att Långben brukar knulla Mimmi. Jag upptäckte deras affär i Pytontidning en gång. Nån borde berätta.

    Angående Kajsa så är hon också en smutsig slinka. Kalle duger när hon känner sig ensam och vill ha bekräftelse, men så fort den där smilfinken Alexander Lukas kommer med sina presenter och fina bilar så sticker hon i väg och låter sig bestigas och stackars Kalle står kvar där övergiven och ensam.
    Krackelibrankelfnatt, vilken sköka. Hon förtjänar en smäll på näbben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *