Jack Black

Igår såg jag the Boat that rocked. Vet inte riktigt hur jag kunnat missa den. Den hade massvis med skådespelare jag gillar, århundradets soundtrack och den handlar om piratradio, som är ett ämne jag tycker är intressant. Men framför allt har den en roll som är exakt den rollen som Jack Black skulle spelat fast någon har haft den goda smaken att casta Philip Seymour Hoffman istället för just Jack Black. Jack Black som på något sätt lyckats lura världen att han är rolig. Det senaste han var med i som var bra var Tenacious D serien, fast till och med det är en lögn, eftersom att det egentligen mest är musiken som är bra. Fast man kommer ju inte ifrån att serien ändå är kult.

Jag tror ta mig fan att den enda filmrollen han gjort bra är High fidelity, och det är en biroll. Men ändå har han sprutat ut avföring som Be kind rewind, School of rock och Nacho libre sen någon samvetslös pr-människa lyckades få världen att tro att han är bra. Och jag tycker det är dags att någon sätter stopp.

Hur som helst var filmen bra. Se den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *