What has been seen

Idag satt jag framför tvn och skrev nyheter. När jag tittade upp från datorskärmen märkte jag att tv4 fakta hade den goda smaken att visa en kejsarsnittsfödsel klockan tio på morgonen. Även om det var väldigt vackert att bevittna ett sådant mirakel blev jag ändå väldigt irriterad. Det gjorde mig nämligen väldigt sugen på kalvsylta, och rödbetorna var slut. Så det gick ju inte.

Om jag nu ska vara helt ärlig så var det länge sen jag blev så chockerat äcklad av någonting på tv. Efter så här många år på internet trodde jag att jag blivit immun. Jag har sett så vidriga saker att jag skulle skämmas för att räkna upp dom. Men trots att jag skrattade åt 2 girls 1 cup ryggade jag tillbaks i förskräckelse när jag såg vad som var på gång.

Vad är det för människor som tycker att det är en bra idé att visa födslar i tv? Varför sitter de inte inspärrade? “Det är ju naturligt”. Ja det är naturligt att bajsa också men jag skulle inte vilja sitta med morgonkaffet och titta på en dokumentär som handlar om livet för insidan av en toalettstol. När någon klippt in en kuk i 1/24 sekund i Pluras matlagningsprogram blir det kalabalik men sånt här får visas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *