Det kungliga smutsblodet

Så har alltså mugglaren Daniel Westling lyckats göra kronprinsessan Viktoria med barn och därmed bekräftat våra farhågor om att nästa tronföljare kommer vara ett smutsblod. Vilken skam för familjen Bernadotte som i så många år enbart skickat renblod till Hogwarts. Fast värst är det så klart för Silvia vars släkt var starka motståndare till vad de ansåg vara raslig orenhet. Nu vänder sig Walther i graven, det kan du ge dig fan på! Om han hade fått ett ord med i debatten hade det nog varit “abortikus!”.

Men vad innebär det här barnet rent konkret för det svenska folket? Ja om vi vill skydda monarkin är väl det främsta vi kommer vara tvungna att återinföra den allmänna värnplikten så att vi är redo när dödsätarna kommer.

Annars är det väl främst att vi kommer bli sjukligt less på allt som kommer skrivas om det.

SUPERPISSCHOCKEN! VICTORIA TILL TOALETTEN UNDER NOBELMIDDAGEN
“Barnet tryckte mot urinblåsan”

HÄR ÄR DEN KUNGLIGA MAGEN
“Sidorna 3-36”

LÄKAREN: BARNET MÅR BRA
“Precis som det gjorde igår, och i förrgår”

Fast min önskerubrik är: “Viktoria föder ett negerbarn, första svenska negerkungen sen Efraim Långstrump.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *